Ei työtä liian suurta, ei työmiestä liian pientä – ryhmä Ahonen hoitaa homman.

LVI-asennukset sekä öljypolttimien huolto ja asennus ammattitaidolla Salosta koko Lounais-Suomeen

Ota yhteyttä

Poltinhuolto Ahonen Oy toteuttaa kaikki tarvitsemasi LVI-asennukset ja -huollot lähes kolmen vuosikymmenen kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla. Öljypolttimiin ja -kattiloihin liittyvät työt ovat ydinosaamistamme, mutta asiantuntijuutemme kattaa myös LVI-työt, niin asennukset kuin huollotkin laidasta laitaan. Palvelemme yksityisiä kotitalouksia, yrityksiä sekä teollisuuden ja maatalouden toimijoita Salossa ja muualla Lounais-Suomen alueella.

Öljypoltinhuollot ja -asennukset

Öljypoltin on tehokas lämmitysratkaisu, mutta sen kunnosta on pidettävä huolta. Öljypolttimen toimintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten riittävä öljyn määrä, sähkön jännite ja taajuus, palamisilma sekä oikeat säädöt. 

Polttimen suodattimiin kertyy vuosien kuluessa likaa ja suutin kuluu, joten säännölliset huollot, korjaukset ja puhdistukset on tärkeää muistaa. Ammattilaisen toteuttamat huollot pitävät lämmitysjärjestelmän toimivana ja säästää myös öljylaskuissa. Poltinhuolto Ahonen Oy huoltaa, korjaa, puhdistaa ja asentaa öljypolttimet Lounais-Suomen alueella.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • öljypoltinhuollot, -korjaukset ja -asennukset alusta loppuun

  • öljysäiliöiden puhdistukset

  • raskasöljypolttimien asennukset ja huollot teollisuudelle

  • säiliöiden puhdistukset ja viljankuivureiden huollot maataloudelle.

Lue lisää yrityksestämme

LVI-työt ja putkityöt

Saat kauttamme myös kaikki muut tarvitsemasi LVI-työt alan ammattilaisen toteuttamina. Hoidamme putkiasennukset ja -korjaukset sekä erilaisten lämmitysjärjestelmien ja muiden laitteiden asennukset ja -huollot kokemuksen tuomalla varmuudella. Voit tilata kauttamme muun muassa energiatehokkaiden ilmalämpö- sekä vesi-ilmalämpöpumppujen asennukset kotiisi tai yrityksesi toimitiloihin. Olemme apunasi oikean laitteen valinnasta aina asennuksen viimeistelyyn asti. Ja huollontarpeen ilmetessä korjaamme laitteesi nopeasti toimintakuntoon!

Täyden palvelun LVI-liike

Kun tarvitset LVI-alan ammattilaisen palveluita, soita meille! Poltinhuolto Ahonen Oy on apunasi nopeasti ja varmasti, tilannekohtaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Toimialueemme kattaa muun muassa Salon, Turun, Taalintehtaan, Someron, Forssan ja Loimaan alueet.

Katso yhteystietomme
Puhelin-ikoni

Poltinhuolto Ahonen Oy toteuttaa kaikki tarvitsemasi öljypoltinhuollot ja -asennukset sekä LVI-asennukset ja -huollot Lounais-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous!

Yhteydenotto